Fantastisk forestilling ved elever og lærere på Torvastad skole!

I kveld var det framføring av en musikalsk forestilling i Torvastad Arena. For første gang skulle skoleungene fra hele bygda få stå sammen på en scene foran sine foreldre, foresatte og besteforeldre.

Og de skuffet ikke publikum. Kongen, dronningen og Garden åpnet showet og vi fikk en tur Norge Rundt via Lofoten, Trondheim, Hallingdal, Bergen og Sørlandet og endte opp i Haugesund. De ulike trinnene hadde hver sine tema. Kostymer, replikker og sang satt som det skulle. Innslagene ble bundet sammen med filmklipp der elever fra 6.klasse viste oss rundt på skolen.

Salen har vært fylt 2 ganger i dag med til sammen rundt 1100 publikumere. Trafikken var spådd å bli utfordrende, men nok en gang viste anlegget seg å også tåle dette. Vi håper på mange slike flotte opplevelser framover. Skolens motto er «sterkere sammen», og til dette temaet har de laget en sang som alle 309 elevene sang som avslutning: