Gratulerer til Norgesmestrene fra Torvastad!

I dag har 9 gutter fra Torvastad vunnet NM-gull i Volleyball U15!

Som filmen viser er det suverent spill – og god støtte i publikum!

Seieren sikret guttene i Haukelandshallen i ettermiddag i en spennende finale mot Molde. De har spilt kamper hele helgen, 2 på lørdag der de vant mot Sveio og Vikersund.

I 8.delsfinalen vant de suverent over Sandnes og kvartfinalen mot nordlendingene i Øksli gikk også greit for guttene fra Torvastad IL. Semifinalen gikk mot Randaberg og finalen mot Molde endte med 2-0. Det vil altså si at de vant ALLE kampene de spilte i helga!

Guttene er i alderen 12-15 år og har virkelig stått på og trent hardt fram mot NM. Trener for guttene er Svein Ove Utvik og vi er glade for å ha skaffet dem ypperlige treningsforhold i Torvastad Arena!

Vi har også lyst til å trekke fram prisene som enkeltspillerne fikk: Benjamin Utvik (15) fikk pris for Mest Verdifulle Spiller (MVS) og Kristoffer Førland (15) fikk «All Star»-pris som Norges beste opplegger. Vi gratulerer og gleder oss til å følge volleyballen på Torvastad videre!