Populær treningsarena!

Vi er glade for å registrere at både treningsrommet og selve arenaen er stadig like populært. Mange Torvastadbuer trener jevnlig i treningsrommet – kortreist trening er absolutt å anbefale! Som bildet viser: her trener sterke jenter på å bli enda sterkere!

Treningsrom

Sterke jenter blir enda sterkere på treningsrommet i Torvastad Arena.

I hallen er det god aktivitet, timeplanen er nokså fullpakket av treningstimer for innebandy, volleyball og aerobic. Vi er glade for å ha bidratt til å utvide treningstilbudet til bygdas innbyggere i store og flotte lokaler!

Vaktrommet

Vakt Ingvild kombinerer jobben med litt leksearbeid!

Mandag – fredag kl 17-21 har vi vakter i Arenaen. Deres oppgave er i tillegg til å ha tilsyn med hallen, å hjelpe folk med treningskort til treningsrommet. Dersom du ønsker å kontakte oss utenom, så er kontaktperson Roger Løvlie, telefon: 41434433
Mail: roger@genobytes.no.