Torvastadbuen fortviler over Telenor.

Vi kunne i februar komme med gladmeldingen om at Telenor skulle montere telefonantenne på taket av Torvastad Arena. Da var planen at den skulle opp i april.

Nå er det gått 5 måneder og vi har fortsatt ikke fått noen ny antenne. Dette er til stor frustrasjon for veldig mange. Styret i Torvastad Arena mottar daglig henvendelser fra folk i bygda som er lei av å vente. På Torvastad skole- og kultursenter er de fortvilet over situasjonen, det føles ikke trygt nok med så dårlig mobildekning når en har daglig ansvar for 300 barn.

Vi i Torvastad Arena har gjentatte ganger hatt kontakt med Telenor uten at de har dukket opp med noen løsning. Vi ble lovet antenne i mai, så ble det sagt at den kommer i august. Fortsatt har vi ikke sett noe til montørene.

Nå går oppfordringen ut til alle som er berørt av mangelen på mobildekning her i bygda: ta kontakt med Telenor direkte. Bruk facebook, mail eller ring dem på kundeservice og forklar ditt problem. Vi håper og tror at med økt press fra flere vil det til slutt skje noe i denne saken. Nok en gang; kom og bli med!