Vaktordning sommeren 2020

Vi bruker ikke har vakter i Torvastad Arena i skolens sommerferie, men i år vil vi denne uken og neste ha vakt som kan bidra med hjelp til adgangskort og annet som det er behov for.

Vaktene vil være der tirsdag og torsdag i uke 26 og 27 kl 17-18.

Treningsrommet er tilgjengelig for de med inngangskort mellom klokken 05.00 og 22.00 alle dager.

Vi minner om de generelle reglene om 1 meters avstand, vask av hender og at alle med forkjølelses-/influensasymptomer holder seg hjemme. I tillegg er det viktig at ALLE er nøye med håndhygiene før bruk av apparater og at ALLE vasker av utstyret de har brukt når de er ferdige. Det vil settes fram nødvendig utstyr som skal brukes.

Vaskepersonalet vasker treningsrom og apparater tirsdager og torsdager framover.

Dersom du har spørsmål eller trenger hjelp med inngangskortet ditt så er det flott om du benytter disse dagene denne uken eller neste uke til å ordne dette. Dersom du har behov for hjelp senere i sommer kontakt Roger Løvlie på tlf 414 34 433.

GOD SOMMER!

Logo Torvastad Arena