Skudenes og Aakra Sparebank støtter det frivillige arbeidet!

Styret i Torvastad Arena er glade for å kunne fortelle at vi nå har sikret ny 3-års avtale med Skudenes og Aakra Sparebank.

Vi vil takke for det gode samarbeidet med lokalbanken som støtter det meste av frivillig arbeid i Karmøy. Gjennom gavefond og sponsing deler banken i år ut hele 6,5 millioner kroner til lag og foreninger i Karmøy Kommune. For vår del betyr det en stor trygghet å ha lokalbanken i ryggen for videre drift av Torvastad Arena.

Her på Torvastad har både menighet, idrettslag, speiderne og altså Torvastad Arena fått nyte godt av satsningen til Skudenes og Aakra Sparebank.

skudenesog aakra

Styret i Torvastad Arena er en engasjert gjeng og de fleste har vært med helt fra starten av planleggingen. Vi er stolte av det vi har fått til og vi er også glade for å se at timeplanen i hallen er så godt som full!

TA styreStyret består i dag av f.v.: Jarle Vikingstad, Roger Løvlie, Arne Haldorsen (styreleder), Kjetil Vikingstad, Geir Vikse, Rolf Christen Oftedal og Ivar Storesund samt Sigmund Vedø og Hans Petter Hjort som ikke var tilstede da bildet ble tatt.